Путін призначив нового заступника командувача Чорноморським флотом


Президент Росії Володимир Путін призначив капітана першого рангу Володимира Горєва заступником командувача Чорноморським флотом (ЧФ), що базується в окупованому Криму

Про це повідомляє Crimea-News.info з посиланням на «КримІнформ».

Горєв відповідатиме за напрямок матеріально-технічного забезпечення, повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення ЧФ В’ячеслав Трухачов.

«Офіцерському складу штабу і управлінь ЧФ представлений новий заступник командувача флотом по матеріально-технічному забезпеченню. Указом президента на цю посаду призначений капітан першого рангу Володимир Горєв», — повідомив Трухачов.

Він уточнив, що новопризначений заступник вже прибув до Севастополя і приступив до обов’язків.

Колишній заступник командувача ЧФ по матеріально-технічному забезпеченню — генерал-майор Олексій Лемякін — призначений заступником командувача Центральним військовим округом по матеріально-технічному забезпеченню.

Капітан першого рангу Володимир Горєв народився 14 травня 1971 року в селі Боровиця, Кіровської області, що на Росії. У 1993 році закінчив Вище військово-морське ордена Червоної Зірки училище радіоелектроніки імені Попова. Потім — Військову академію тилу і транспорту і академію Генерального штабу Збройних сил Росії. Офіцерську службу розпочав на Північному флоті, де пройшов посади від старшого інженера судів тилу до заступника начальника штабу тилу Північного флоту.

Після закінчення навчання в академії Генерального штабу обіймав посади заступника командувача Каспійської флотилії з матеріально-технічного забезпечення та начальника управління у штабі матеріально-технічного забезпечення ЗС Росії.

Нагадаємо, що окупанти постійно проводять навчання у Чорному морі біля берегів Криму. Одні з них пройшли на сторожовому кораблі.

Предыдущая США передали ВСУ приборов ночного видения на 5,8 миллионов долларов
Следующая Лекарства не важны? Как в Крыму нарушаются права ВИЧ-инфицированных

Нет комментариев

Комментировать

Ваш адрес email не будет опубликован.