У Ялті зафіксований «історичний мінімум» питної води


Окупована Ялта опинилася у списку кримських міст, в яких ситуація з водопостачанням питною водою вважається «катастрофічною». Про це повідомляє окупаційний ресурс Crimea-news.net.

«Виконуюча обов’язки голови міської адміністрації» Яніна Павленко на своїй сторінці у соцмережі повідомила, що наразі запасів води у водосховищах, які живлять Ялту, залишилося всього 17% від необхідного обсягу, — передає «видання».

За словами Павленко, це — «історичний мінімум». Окупаційна «в.о. глави адміністрації» висловила здивування, чому вихід з цього стану не намагалися шукати півроку тому. Сама Павленко призначена на посаду ще 24 листопада. Одне з доручень, яке вона видала на новій «посаді», стала задача знизити витрату води, а також визначити резервні джерела водопостачання «директору» підприємства «Водоканал ПБК» Дмитру Бєднову .

У перспективі йдеться про ремонт водопровідних мереж, через зношеність яких у місті втрачається до 50% води, — резюмують окупанти.

«Кримські новини» раніше повідомляли, що в окупованому Криму пересох найбільший водоспад України Учан-Су, розташований на південному схилі гори Ай-Петрі на висоті 390 метрів над рівнем моря.

Предыдущая «Справа Хізб ут-Тахрір»: у Абдуллаєва підтвердили коронавірус
Следующая Город криминальных рекордов: почему в аннексированном Севастополе резко возросла преступность?

Нет комментариев

Комментировать

Ваш адрес email не будет опубликован.